Nem élte túl a sofőr, aki Tisztabereknél a folyóba hajtott

Megosztás

A Tisztaberek közelében lévő Túr folyóba hajtott autójával egy férfi, az oka egyelőre ismeretlen. A jármű vezetője meghalt, a baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányságot 2023. január 9-én délelőtt a gátőr értesítette, hogy a Tisztaberek közelében lévő Túr folyót átívelő híd lábánál egy gépjármű nyomait fedezte fel, amely a megáradt folyóba vezet. A rendőrök a helyszínt megvizsgálták és megállapították, hogy nagy valószínűséggel egy autó hajtott a folyóba.

Rövid időn belül megtalálták az elsüllyedt gépjárművet is. A tűzoltók erőgép segítségével kiemelték a személygépkocsit, aminek az utasterében holtan találták a jármű vezetőjét. A 62 éves férfi családtagjai időközben az eltűnéséről tettek bejelentést a rendőrségen.

fotó: police.hu

Mint kiderült, a férfi január 8-án délután Sonkád irányából tartott Tisztaberekre, ám tisztázatlan okból eredően nem az út vonalvezetésének megfelelően kanyarodott a hídra, hanem lehajtott a védőgátról, és a folyóba merült. A baleset körülményeit jelenleg a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vizsgálja – írja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek